Access Bars

Eén van de tools en technieken binnen Access Consciousness® is Access Bars®.
Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

ACCESS BARS® BEHANDELING

Access bars, zijn 32 punten op het hoofd die door zachte aanraking jouw energie weer laten stromen. In deze punten liggen alle gedachten, ideeën, overtuigingen, besluiten en emoties opgeslagen die je in je leven hebt opgedaan. Net zoals data op een harde schijf. Door deze punten zacht aan te raken, kun je verlichting creëren en loslaten wat je hebt vastgezet. Om in computertermen te spreken. Je defragmenteert je harde schijf. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, met meer gemak, vreugde en overvloed.
De 32 punten staan allemaal voor een verschillend levensthema zoals bijvoorbeeld, communicatie, geld, lichaam, controle, creativiteit enz. Zie hier onder.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars® zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Access Bars® heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te verbeteren zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress, pijnklachten en zo veel meer. 

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters. 

Hoe wordt het beter dan dit? Wat is er nog meer mogelijk?

  • Waar:
  • Nevenakker 26
  • 5688PK Oirschot