MTVSS

Het MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System) bodyproces is de BOOST voor je immuunsysteem en lichaam, en één van de meest dynamische hand-on processen in Access Consciousness®

Ben je vaak moe en lusteloos? Heb je geen zin om dingen te doen? Kun je de hele dag wel slapen en lig je ’s nachts wakker in bed? Heb je last van (pijn)klachten die maar niet over lijken te gaan? Dat kan een teken zijn dat je immuunsysteem niet optimaal werkt. Je kunt dit herstellen door je immuunsysteem een boost te geven.

Dit doe je met MTVSS van Access Consciousness.
Het is een zachte behandeling waarbij de handen licht op verschillende plaatsen op het lichaam worden gelegd zonder druk of manipulatie. Het is een heerlijk diep ontspannende behandeling en het creëert een gevoel van ruimte in het lichaam. Het lichaam voelt na de behandeling weer soepeler en energieker aan.
Ons lichaam is een ingenieus instrument dat het vermogen heeft zichzelf te genezen. Deze bijzondere eigenschap wordt ook wel het zelf helende vermogen genoemd. Door allerlei omstandigheden (trauma, stress, overbelasting, slechte eetgewoonten, te weinig slaap, verminderde weerstand) kan het immuunsysteem verzwakt raken, waardoor de machine haperingen gaat vertonen. Het is alsof je zelf een spaak tussen het wiel steekt en dan verbaasd bent dat je op je gezicht valt.

Het goede nieuws is dat er iets aan te doen is. Je kunt het zelfhelende vermogen in ere herstellen. Door een aantal gebieden op het lichaam aan te raken, die corresponderen met onder meer het endocriene systeem en het hormonale systeem, zet je de energie weer ‘aan’ en gaat alles weer stromen. Als gevolg daarvan kunnen pijnklachten afnemen en soms zelfs helemaal verdwijnen, de energie neemt toe en je gaat als vanzelf beter voor je lichaam zorgen.

Wat kan deze behandeling voor mensen doen?
Dit proces geeft verlichting voor het gehele lichaam, het is heel toepasbaar voor mensen met o.a. een lage weerstand, gewrichtspijn, (sport)blessures, overbelasting, chronische ziekte of voor mensen dit net ziek zijn geweest. Voor je individuele organen en stofwisseling en alle andere lichaamsprocessen (ademhaling, zenuwstelsel, spijsvertering, enz.) 

  • Waar:
  • Nevenakker 26
  • 5688PK Oirschot