Lomi-Lomi Massage

Massage is een van de oudste en krachtigste geneeswijzen.
Lomi Lomi is een van de meest intense vormen van massage.
De Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii, waar deze massage al eeuwen wordt uitgevoerd door verschillende Hawaiiaanse generaties.
De vloeiende stroom van energie, het gebruik van de lange onafgebroken vloeiende strijkende bewegingen, gecombineerd met een liefdevolle aanraking, ontspant het gehele wezen en helpt bij het loslaten van oude overtuigingen, patronen en gedragingen die beperkingen veroorzaken en die diep in de cellen van ons lichaam zijn opgeslagen. Zo kan het lichaam tijdens de massage alle zorgen en gedachten laten varen die eventuele stress en spanningen opleveren.
Op mentaal gebied kan een Lomi Lomi massage helpen wanneer je last hebt van een laag zelfbeeld, stress of een trauma. Op fysiek niveau kan de Lomi Lomi massage helpen bij het verlichten van spierpijn, het stimuleren van de bloedsomloop en het verbeteren van de afvoer van gifstoffen. Zowel je lichaam als je geest zullen dus opknappen van een heerlijke Lomi Lomi massage.
Een van de alternatieve benamingen voor Lomi Lomi is “Liefdevolle Handen” massage.

Deze benaming komt voort uit de onafgebroken, vloeiende strijkende bewegingen die een tedere maar toch diepe uitwerking op de spieren hebben en het lichaam koesteren. Zodat de ontvanger kan ontspannen, loslaten en gewoon alleen nog maar “zijn”.


Een ander kenmerk is dat verschillende lichaamsdelen gelijktijdig worden gemasseerd. Zo behandelt bijvoorbeeld de ene arm of hand een schouder terwijl de andere de heup aan de tegenovergestelde kant behandelt. Dit bevordert de totale ontspanning van de ontvanger, aangezien het voor de hersenen onmogelijk is zich op twee gebieden tegelijk te concentreren. Door niet alleen een geïsoleerd gebied te behandelen, maar het lichaam als geheel, wordt een diepgaand gevoel van balans en harmonie bereikt.
Mahalo

  • Waar:
  • Nevenakker 26
  • 5688PK Oirschot