Ontspannings Massage

Een ontspanningsmassage is precies wat de naam zegt: een massage strikt in de zin van rust en ontspanning. Deze massagetechniek is niet bedoeld voor therapeutische effecten of voor behandeling van chronische pijn of ongemak.
Een ontspanningsmassage is een cadeau voor lichaam en geest en een van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen. Een massage is dus geen luxe, maar een echte noodzaak. Om je dagelijks goed te voelen en te kunnen functioneren is het belangrijk dat je regelmatig een moment van rust pakt. Met een ontspanningsmassage geef je jezelf weer nieuwe energie en zeg je stress vaarwel.

Een ontspanningsmassage zorgt ook voor het herstel van het zelf genezend vermogen van ons lichaam. Tijdens een ontspanningsmassage vloeien spanningen die eerder werden opgebouwd weg en komt de geest tot rust.

Een ontspanningsmassage kan worden aangepast en afgestemd op jouw specifieke wensen. De massage vindt plaats in een rustige, warme en comfortabele omgeving met muziek en/of kaarslicht op de achtergrond.

  • Waar:
  • Nevenakker 26
  • 5688PK Oirschot